Japonské speciality
Nejprodávanější

Složení: voda 95,7 %, sušená hlíza z konjacu 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Složení: voda 95,7 %, sušená hlíza z konjacu 4 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Složení: SÓJOVÉ boby*, JEČMEN* 30 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Složení: Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby 26 %, jedlá mořská sůl, sirup z batátů, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Složení: Umeboshi pasta* 98 % (ume švestky*, jedlá sůl mořská), shiso extrakt* 2 % (shiso listy*, jedlá sůl, ume švestkový ocet). *BIO.

Složení: Mořská sůl, certifikovaný RSPO palmový olej*, slunečnicový olej*, francouzský Danival JEČNÉ miso*, 23%, (SÓJA*, JEČMEN*, mořská sůl, voda, fermentační činidlo),...