Japonské speciality
Nejprodávanější
Složení: SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Složení: SÓJOVÉ boby*, JEČMEN* 30 %, jedlá mořská sůl, voda, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Složení: Umeboshi pasta* 98 % (ume švestky*, jedlá sůl mořská), shiso extrakt* 2 % (shiso listy*, jedlá sůl, ume švestkový ocet). *BIO.
Složení: Mořská sůl, certifikovaný RSPO palmový olej*, slunečnicový olej*, francouzský Danival JEČNÉ miso*, 23%, (SÓJA*, JEČMEN*, mořská sůl, voda, fermentační činidlo),...
Složení: Voda, SÓJOVÉ BOBY (26,1 %), PŠENICE (15,8 %), mořská sůl ( 14,1 %), alkohol (0,8 %), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).